software andorra Assoesnovetats

EMPRESA

ASSOES · Assessoria de Software Especial S.L.U.


Carrer Doctor Palau núm. 42 5e C


AD600 SANT JULIÀ DE LÒRIA - Principat d'Andorra

 

Telèfons: +376 741 140 - +376 741 141

Email: info@assoes.com

skype_assoesTruqui per Skype! assoes

Blocs: www.softwareandorra.blogspot.com

www.andorrasoftware.blogspot.com

www.andomedic.blogspot.com

www.andomedic.blogspot.com

facebookblanc twitter


DEPARTAMENTS

COMERCIAL: comercial@assoes.com
COMUNICACIÓ: comunicacio@assoes.com
JURÍDIC: lex@assoes.com
RECURSOS HUMANS: cv@assoes.com


HORARIS D'OFICINA

De Dilluns a Dijous : De 8h a 16h
Divendres : De 8h a 15h

LA NOSTRA EMPRESA

Des de l'any 1991 en que fou fundada la nostra empresa, ASSOES -Assessoria de Software Especial- no ha deixat en cap moment de donar les millors solucions informàtiques adaptades a les diferents demandes, utilitzades per els que han acabat sent els nostres clients dins i fora del nostre país. El nostre objectiu sempre ha estat, i segueix sent, el d'aportar un disseny de software compatible amb cada particularitat de cada una de les empreses.

Aquest més de 30 anys de treball continuat ens han proporcionat una experiència consolidada, que s'ha materialitzat en les tasques dutes a terme en una diversitat d'àmbits; ja siguin comercials i industrials així com de serveis. No solament en treballs a mida, sinó també en programes estandarditzats, que complementats amb un servei de manteniment acurat, ens han permès d'anar ampliant la nostra cartera de clients i també d'aconseguir mantenir un alt grau de fidelitat.

El nostre equip garanteix i proporciona, en tot moment, la totalitat de serveis complementaris que fan possible que els programes que subministrem, independentment de si són estàndard com si són fets a mida, tinguin un suport. Així, oferim ajudes on-line via telèfon, fax o e-mail, i ajuda en línia o presencial a més a més d'oferir cursets personalitzats.

Per mitjà d'importants aportacions al nostre departament de I+D, hem aconseguit un grau de qualitat elevat en els nostres productes finals. El software s'ha vist complementat amb un alt grau d'integració amb productes específics d'Internet i robòtica per mitjà de partenariats i col·laboracions amb empreses especialitzades en aquests camps.

EL NOSTRE TREBALL S'ESTRUCTURA EN TORN A 2 EIXOS :

· Un control del creixement mesurat per progressar oferint uns serveis de qualitat, utilitzant eines amb tecnologia punta, experimentades i de fiabilitat provada.
· Una cura especial a l'atenció al client i al servei de post venda.

 

Empresa | Plànol | Privacitat | Contacte | ©2023 ASSOES - Assessoria de Software Especial S.L.U.