software andorra Assoesnovetats

PRODUCTES

 

Ascompta

Comptabilitat amb Interface

Meteor gesc ® i Andofarma3 ® Versió 2.4.2 (2022)

 

As Compta ® és un software de comptabilitat desenvolupat íntegrament a Andorra i que ofereix la possibilitat de contractar el seu manteniment, garantint així les futures actualitzacions i servei tècnic, com la resta de productes d’ ASSOES S.L.

 

Meteor gesc

Gestió Comercial Professional Versió 3.56 (2022)

Producte eficient i senzill d'utilitzar en una plataforma estable i de fàcil adaptació.
És un software de Gestió Comercial i de Serveis, que treballa sota la plataforma Windows, el suport del qual s'assumeix des del propi país (Andorra). S'ha creat un producte amb els elements estrictament necessaris, d'ús simple i gairebé intuïtiu, que evoluciona en una plataforma estable i de fàcil adaptació a les necessitats de la seva empresa i a la seva manera de treballar.
El programa s’adapta a diferents segments empresarials (tallers mecānics, forns, majoristes, drogueries, botigues de tota mena, supermercats etc.) gràcies a la seva flexibilitat, i mitjançant els mòduls addicionals.

 

Andofarma

Gestió per a l'Oficina de Farmàcia Versió 3.66 (2022)

Producte sorgit de la necessitat de donar suport a la gestió de les farmàcies andorranes. L'any 1994 varem iniciar els treballs amb la clara finalitat d'obtenir una aplicació que, fugint de la complexitat i del volum, aportés els elements estrictament necessaris a la gestió, en un entorn còmode, ràpid i senzill d'utilitzar i amb la possibilitat de poder aprofitar configuracions ja existents a la plataforma PC.

 

Andomedic

Gestió per a Gabinet Mèdic Versió 1.19 (2021)

Producte sorgit de la necessitat de donar suport a la gestió del Gabinet Mèdic. És una solució dirigida a obtenir una dinàmica d'ús d'una alta agilitat en un entorn còmode. És ràpid i senzill d'utilitzar, fugint de la complexitat sense restar efectivitat, treballant en un entorn de Windows.

Andomediclite

La versió de l'Andomèdic per a altres països.

.

Rebas3rebas

Gestió de Rebuts Versió 3.04

Programa de Gestió de Rebuts per a l'Administració Immobiliària. Permet portar l'administració de diferents comunitats o propietaris, ja sigui per edificis, pisos o locals, i de forma totalment configurable per a l'usuari. El programa disposa d'una sèrie d'automatismes que permet una gestió àgil pels períodes que es defineixin dels diferents rebuts, que poden ser tramitats per paper o via cartera electrònica.

 

Empresa | Plànol | Privacitat | Contacte | ©2023 ASSOES - Assessoria de Software Especial S.L.U.