software andorra Assoesnovetats

PRIVACITAT

DADES PERSONALS

D'acord amb la normativa fixada per l’Agència Andorrana de Protecció de Dades. Llei 29/2021, del 28 d'octubre, qualificada de protecció de dades personals (LQPD), ASSOES S.L.U. informa que les dades personals que ens són facilitades de forma voluntària al complimentar qualsevol dels nostres formularis quedaran incorporades confidencialment en la base de dades d' ASSOES S.L.U.

Així mateix, en enviar-nos el formulari de compres, el client atorga el seu consentiment a ASSOES S.L.U. perquè utilitzi  les seves dades personals amb la finalitat d’informar-lo sobre serveis o productes que puguin ser del seu interès, respectant, en tot cas, la legislació andorrana sobre protecció de dades. En el cas que ASSOES S.L.U. hagi de cedir les seves dades personals a tercers, obtindrà prèviament el seu consentiment informant-lo de la seva finalitat.

Podrà exercir el seus drets d’accés, modificació, cancel·lació i oposició mitjançant petició escrita dirigida a ASSOES S.L.U. - C/ Doctor Palau, 42 5C - AD600 Sant Julià de Lòria

 o per correu electrònic dirigint-se a: lex@assoes.com

GALETES

La web d'ASSOES no utilitza cookies.

 

Empresa | Plànol | Privacitat | Contacte | ©2023 ASSOES - Assessoria de Software Especial S.L.U.