software andorra Assoesnovetats

NOTÍCIES

EMPRESA:

Dilluns, 16/03/2020
COVID-19 CORONAVIRUS
Assoes i els seus serveis
Seguim teletreballant per a tots vosaltres...
Agraïm l'esforç de tots els professionals que garantiu els serveis i les necessitats bàsiques de tota la població.

Dijous, 21/12/2017
CANVIS SOFTWARE/HARDWARE SISTEMES OPERATIUS (WINDOWS)
Sistemes Operatius i Servidors
Abans de realitzar qualsevol actualització/canvi de software o canvi de hardware que impliqui  necessàriament canviar la versió de Windows del vostre sistema operatiu, especialment si té a veure amb el servidor, és necessari que us poseu en contacte amb nosaltres per tal de coordinar-nos amb els vostres informàtics a fi de garantir el correcte funcionament de la base de dades.
D’aquesta manera, assegurarem el bon funcionament dels nostres programes.

Divendres, 06/09/2013
Andofarma3 és compatible amb les últimes tecnologies
ASSOES S.L. permet fer funcionar tota mena de màquines per al cobrament automàtic, la informació sobre els productes i la robotització del magatzem.
Els mòduls d'Andofarma3 s'adapten a CashComplete, Cashguard, Micro-KIOSC i el Robot Rowa. El programari d'Assoes pot arribar a funcionar amb tota mena de dispositius i tecnologies per incrementar la productivitat de les empreses.

Dimecres, 08/09/2009
Nou servei d'assistència remota TeamViewerQS
ASSOES S.L. ofereix, de forma totalment gratuïta, el programa TeamViewerQS per al control remot.
Es tracta d'una eina eficaç per millorar el servei als nostres clients.
Les novetats més destacades que permet aquest software són: l'assistència remota i les actualitzacions remotes
ASSOES S.L. vetlla pel benestar del client, i és per això que inverteix en rapidesa, comoditat i seguretat. Una aposta de futur per tal d'aprofitar les darreres tecnologies i potenciar l'amortització dels programes.

Dijous, 11/12/2008
ASSOES S.L. afronta els reptes comptables de cara al 2009
Experts comptables assessoren els clients d'ASSOES S.L. sobre la Llei 30/2007 de la comptabilitat.
Amb la sortida al mercat del programa de comptabilitat ASCOMPTA, han estat molts els interessats en adquirir aquest software. A més a més, bona part d’aquests, han sol·licitat un assessorament comptable professional.
ASSOES S.L. es va comprometre a donar una resposta a tots els seus clients, i això s'ha materialitzat en el llançament d'un software avalat per especialistes.

Dimarts, 26/08/2008
Acord de col·laboració entre ASSOES S.L. i ZOOTEC S.L.
La cooperació tecnològica entre ambdues empreses permetrà potenciar el software de comptabilitat.
Arran de la publicació de la Llei 30/2007 de la comptabilitat dels empresaris, ASSOES S.L. va rebre una allau de peticions dels seus clients, interessats (com sempre) en posar al dia els seus negocis.
És per aquest motiu, que ASSOES S.L. va adquirir el compromís de cercar la solució més adequada i el més aviat possible.
Finalment, per donar resposta a la creixent demanda d'un programa que satisfaci les necessitats comptables de les empreses, ASSOES S.L. ha decidit apostar per l'experiència de ZOOTEC S.L. en aquest àmbit.

D' ara endavant, ASSOES S.L. es farà càrrec del manteniment del programa ZOOCOMPTA o ZCOMPTA i proporcionarà, a qui ho demani, un programa informàtic i l'assessorament comptable.

PREMSA:

Dimecres, 05/10/2011
Steve Jobs, l'ànima d'APPLE, ha mort.
Mor, a l’edat de 56 anys, l’ideòleg de Macintosh, iPod, iPhone i l’iPad.
Tota una icona de la tecnologia nord-americana no ha pogut evitar el seu destí final: un càncer ha acabat amb la vida del que ja ha esdevingut més que un mite per als milions d’usuaris i amants de la informàtica i les noves tecnologies.

Dijous, 15/10/2009
Wi-Fi Direct contra Bluetooth.
L’anomenada Wi-Fi Alliance, més de 300 empreses interessades en desenvolupar la tecnologia Wi-Fi, es prepara per destronar Bluetooth a mitjans de l’any 2010.
Fou l’any 1994 quan Ericsson va crear una especificació industrial anomenada Bluetooh. Amb aquest enginy, es permetia connectar inalàmbricament tota mena de dispositius sense necessitat d’una xarxa local.
Però tot i que Bluetooth és força usat, no ha acabat de quallar a causa de diferents factors: la baixa velocitat de transferència d’arxius, el seu limitat radi d’acció (10 metres), i alguns problemes de connexió entre els dispositius. 
És per això, i per d’altres motius més aviat comercials, que Wi-Fi Alliance pretén millorar el Wi-Fi alliberant-lo de les seves mancances.
Wi-Fi Direct continuarà oferint les mateixes funcions, però permetrà connectar diferents dispositius sense necessitat de xarxes. A més a més, el seu radi d’acció serà de 100 metres.
Les possibilitats del nou Wi-Fi són immenses per a l’evolució del software en camps tant diferents com, per exemple, l’empresarial o el social. 
Es tracta de reinventar el producte, tot i que no hi ha cap garantia que es puguin continuar usant els antics dispositius Wi-Fi amb una simple modificació de Firmware.
Això significa que, probablement, caldrà adquirir una nova tarja Wi-Fi per a la nostra màquina: Wi-Fi Direct, es clar.

Divendres, 22/08/2008
20.000 euros per descarregar videojocs a través d’Internet.
Multes de fins a 20.000 euros al Regne Unit per descarregar videojocs mitjançant programes P2P.
Isabela Barwinska, mare de dos fills i en situació d’atur, ha estat la primera britànica que haurà d’indemnitzar amb uns 20.000 euros a Topware Interactive per haver descarregat il·legalment el joc Dream Pinball.
Les companyies del sector han emprès una iniciativa legal al Regne Unit, on ja han enviat missatges amenaçadors a 25.000 internautes que usaven la tecnologia P2P per aconseguir els seus productes.
Atari, Topware Interactive, Reality Pump, Techland i Codemaster han advertit que emprendran accions legals contra els 500 primers destinataris de les amenaces que no facin cas de l’advertència.
Els representants d’aquestes companyies de software volen que les autoritats britàniques obliguin a les operadores a proporcionar dades sobre la identitat dels seus clients.
Tot i la creuada iniciada per aquestes empreses, no tota la industria del videojoc coincideix a usar aquests mètodes tant bel·ligerants, sobretot tenint en compte que bona part dels ciberdelictes són comesos per menors d’edat.

Dimarts, 06/08/2008
Ataquen la web del Govern d’Andorra.
El portal web del Govern d’Andorra torna a patir un atac informàtic.
Un pirata informàtic aconsegueix introduir un troià, que s’allotjava a qualsevol ordinador que es volgués connectar a la web www.govern.ad i que no disposés d’un eficaç antivirus.
Malgrat la recent inversió del passat 12 de desembre, quan es va adjudicar a l’empresa espanyola Inra la creació d’un sistema de seguretat per a la pàgina web de Govern, els hackers han assolit els seus objectius.
L’atac informàtic va tenir lloc fa una setmana, i no va poder resoldre’s fins ahir mateix.

 

 

 

 

 

 

Empresa | Plànol | Privacitat | Contacte | ©2023 ASSOES - Assessoria de Software Especial S.L.U.