software andorra Assoesnovetats

TECNOLOGIES

EL SOFTWARE D'ASSOES PERMET FER FUNCIONAR TOT TIPUS DE MÀQUINES

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CASHCOMPLETE scancoin®+Mòdul Andofarma3®*

Altres màquines de venda+Mòdul Andofarma3®*

"Permeten als seus clients el pagament en metàl·lic"

Admeten bitllets i monedes, tornen el canvi, i detecten falsificacions.

L'operativa de compra es simplifica, permetent al venedor poder-se concentrar en l'atenció al client. A més a més, es redueixen els furts i els robatoris al garantir-se el control i la seguretat en tot moment.

MICRO-KIOSC symbol ® +Mòdul Andofarma3®*

microkiosc_1

"Un auxiliar de farmàcia virtual que informa les 24 hores i estalvia l'etiquetatge"

Gràcies al Micro-kiosc reduirà els costos i augmentarà les vendes...

OBJECTIUS DEL MICRO-KIOSC
El Microkiosc Symbol®, amb el Mòdul de comunicació amb Andofarma3®, permet poder escanejar el codi de barres que porta el producte. També pot mostrar per pantalla la imatge, la descripció i el preu del mateix.
És un Micro-kiosc amb possibilitats multimèdia  que inclou poder inserir flashos publicitaris de productes que estiguin en promoció.

AVANTATGES PEL CLIENT
El client potencial disposa de la llibertat i la comoditat d’ anar mirant els preus sense esperes de cap mena i, entre consultes, rep informació addicional sobre les promocions que necessitem fer conèixer.

AVANTATGES PEL FARMACÈUTIC
És una eina que permet reduir costos, ja que les persones encarregades del mostrador poden dedicar més temps a atendre la gestió de vendes consumades en lloc d’informar sobre els preus.
Representa un important estalvi en l’etiquetatge de prestatgeria.
No cal cablejar, doncs la comunicació és per  mitjà de Wi-Fi, i només es necessita una presa elèctrica a prop de l’aparell per a la seva alimentació.
Mides reduïdes: 27.7 x 22.6 x 9.1 cm
Els preus que mostra sempre estan actualitzats en sintonia amb el  terminal punt de venda des d' on s’executen les vendes.
L’establiment millora la seva imatge gràcies a aquest equipament tecnològic avançat.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ROBOT ROWA arx® +Mòdul Andofarma3®*

robot_rowa_1

 

 

"La unió entre la robòtica més avançada i el software farmacèutic més fiable"

 

 

robot_rowa_2

 

 

 

 

 

 

 

Amb el Robot Rowa accelerarà les seves vendes en un entorn tecnològic totalment segur...

SISTEMA D'AUTOMATITZACIÓ DE FARMÀCIES
La seva alçada i longitud s'adapten perfectament a cada cas en particular. Incorpora prestatgeries laterals modelables on desar els envasos i un passadís central, on s'hi desplaça el braç robotitzat. Es tracta d'un braç amb 5 eixos de moviment que li permeten accedir als envasos, ja sigui per agafar-los o deixar-los.

GESTIÓ, COMPRA I VENDA D'ARTICLES MITJANÇANT ANDOFARMA
Gràcies a la interfície amb Andofarma3®, es pot decidir quins productes s'han d'incloure i quins s'han d'excloure dins del robot. D'aquesta manera, la farmàcia decideix en tot moment què s'ha d'emmagatzemar.
Fins i tot disposarà de l'estoc real del producte contingut al robot, possibilitant fer un inventari dels articles que hi ha al seu interior.
Al vendre, Andofarma3® fa que els articles que hi ha dins del robot surtin per la sortida configurada pel terminal que fa la venda.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*CONSULTAR PREUS DELS MÒDULS

 

 

Empresa | Plànol | Privacitat | Contacte | ©2023 ASSOES - Assessoria de Software Especial S.L.U.